Ние осигуряваме безопасно и забавно място за всички

По-долу са написани основните ни условия за влизане и ползване. Целта на тези указания е да се гарантира, че всички деца и възрастни се чувстват комфортно и безопасно, докато се наслаждават на нашите помещения за игра.

Важно: Моля, не посещавайте Бонбонената къща, ако Вие или Вашето дете сте имали грип или друго заболяване през последните 48 – 72 часа.

Правила за игра

Това, което трябва да се знае преди да почне тук да се играе, е че трябва първо правилата да се прочетат, да се спазват и да се следят:

  • В детски парти клуб „Candy House“ дечицата са само здрави, само с тях си правим купоняди!

  • Който има кашлица, настинка, хрема, рана и температура, трябва вкъщи да стои да се лекува!

  • В центъра добре дошли са всички от годинка чак до ученици (10 години), ако има бебета и те съвсем са малки е желателно, да са със баби или залъгалки (по време на партита не е необходимо да са с придружител)!

  • В „Candy House“ си има просторни зали, в тях играем по пантофи или по чорапи бели!

  • За обувките и дрешките си имаме места – при влизане във центъра веднага започва лудата игра!

  • В „Candy House“ се пази всичко, но не ако загубиш яке или си забравиш цвичка, „Candy House“ не носи отговорност за твоя грешка и безотговорност!

  • В детски център „Кенди хаус“ не се допуска внасянето на малки, остри и опасни за здравето на децата предмети и играчки.

  • Ако на някой трябва да му се отделя повече внимание, докладвайте на персонала да положи повече старание. В подобни случаи носете памперси, любими дрешки, плюшени играчки, книжки.

За да осигурим безопасна игра за деца от всички възрасти, ние разделихме нашите площадки на три основни типа:

Бейби
Зона

Под две години

Отлично обезопасена зона за деца под две години. Подходящи детски играчки и условия съобразени с всички изисквания.

Под пет години

Мека зона за игри на деца под пет години. Забавни игри с аниматори, парти грим, рисунки по ръчичките и вкусни лакомства.

Зона за
Малки деца

Основна
Зона

5-11 Години

Безопасни катерушки и пързалки, мека зона щадяща децата. Интересни и образователни игри с нашите аниматори.

Какво казват нашите посетители!

Страхотно място! Аниматорите са способни и внимателни и с децата, и с родителите! За мен и моето семейство, това е откритието! Благодарим Ви за прекрасният рожден ден и ще дойдем пак!

Desislava Koleva

Desislava Koleva

Майка

Много, много, много доволни!!! Празнуваме 1г на нашата дъщеря, всичко беше прекрасно, украса, храна за малки и големи, много мил персонал,всички бяха много мили с децата, и с възрастните!! Препоръчвам!

Iliyana Malinova – Karpyzova

Iliyana Malinova – Karpyzova

Майка на дъщеря

Прекрасно място, страхотен персонал и отношение! Празнувахме там 5-тия рожден ден на дъщеря ни и много ни хареса, а най-важното беше, че децата много се забавляваха! Благодарим и продължавайте в същия дух!

Radostina Ivanova

Radostina Ivanova

Майка на дъщеря
Работно време

Работно време

Всеки ден:
от 09:00ч. до 20:00ч.