за нас

15 + години опит

От 2008 година насам, вече  15 години, Бонбонената къща е място за детски усмивки, щастливи моменти и веселие в душите.

С натрупания ни през годините опит в организирането на частни събития и партита, Ви гарантираме незабравимо посрещане на Вашия празник!

Направете партито на вашето дете незабравимо

Детски клуб Бонбонената Къща – къща за партита, усмивки и щастливи моменти. Тази година с удоволствие желаем да ви представим най-новата ни придобивка летния ни детски център! Разполагаме с детска джунгла специално оборудвана с два вида пързалки, мини футбол, баскетбол, дървени играчки и всичко необходимо за създаване на приказни рождени дни. Всичко това и още безброй изненади вече и на открито може да намерите при нас в „Бонбонената Къща“.

Услуги

Какво ви предлагаме

Ако желаете различна от нашата украса, която да е тематична, с избор на цветове и любим приказен герой, ще изготвим индивидуална оферта.

Парти с Елза

Ледена вихрушка от вълшебства и магии в приказното кралство Арендел.  Ще има снежни битки, замръзване и изненади с любимите принцеси Елза и Анна.

Парти с Миньоните

Миньоните са тук и ни носят смешни изненади и щури танци. Впуснете се в незабравимо пътешествие във времето с любимите си жълти пакостници и Банановия химн за страхотно  настроение!

Парти с Пес Патрул

Заедно с любимите ни приятели Зума, Рабъл, Маршал, Чейс и Скай ще обединим сили и ще се справим с всички заплетени ситуации в  едно забавно приключение на четири лапи.

Парти с Мики или Мини Маус

Забавни, усмихнати и игриви..ще пътешестваме и ще се забавляваме неуморимо с любимите ни герои Мини и Мики Маус!

Парти със Спайдърмен

Всяко малко момченце си мечтае да бъде супергерой. Спайдърмен трябва да се изправи срещу много предизвикателства и да се докаже като неуловим супергерой.

Парти с калинката

Отпътуваме за Париж, за да се срещнем с любимите ни герои – Калинката и Черния котарак! Ще се насладим на приключения, дръзки състезания, вашите дизайнерски дрехи, модно дефиле и актуални танци.

Шоу с огромни сапунени балони

Пяна парти

Пинята

Парти с DJ, фотограф и покани за партито

Неоново парти

Фокусник